mÄndag, mars 29, 2010

Den hÀr bloggen har flyttats


Den hÀr bloggen finns nu pÄ http://blogg.henriksandberg.se/.
Du omdirigeras automatiskt om 30 sekunder, eller sÄ kan du klicka hÀr.

Om du Àr feedprenumerant uppdaterar du prenumerationen till http://blogg.henriksandberg.se/feeds/posts/default.

mÄndag, mars 22, 2010

En helg borta

Helgen har spenderats borta. Jag har varit hos farmor och Bosse och Ella har varit hos mormor och morfar. För mig började helgen med att jag fick vara med Bosse pÄ hans jobb i fredags. Superkul! DÀr fick man Àta kakor och leka med lego. Sedan pÄ lördagen och söndagen var det fullt ös hos farmor med bullbak och lek. Ella hon hade fullt ös hos mormor och morfar. PÄ lördagen var hon pÄ SpÄrvÀgsmuséet och fick Äka den lilla tunnelbanan som finns dÀr.

Medan vi var utstationerade hos mormor, morfar, farmor och Bosse passade mamma och pappa pÄ att ta en lÄngweekend pÄ ett trevligt hotell pÄ annan ort. DÀr avnjöts det bland annat god mat och dryck.
Lucas

söndag, mars 14, 2010

Vi ligger i topp...

VÄra namn Àr vÀldigt populÀra och ligger i topp!
Lucas & Ella!!!

lördag, mars 13, 2010

Besök av farfar

I dag har farfar och Torunn varit hÀr och hÀlsat pÄ. Det var kul att leka med farfar. Sedan följde de med oss till Lidingö och kollade in ett galleri dÀr mamma och pappa köpte en stor oljemÄlning. Den nya stora tavlan pryder nu matsalsvÀggen.

Lucas



torsdag, mars 11, 2010

Sjukstuga


HÀr Àr det fortfarande sjukstuga. Idag var vi till kvartersakuten och trÀffade vÄr doktor. Han kollade oss bÄda i öronen. Lucas öron sÄg bra ut men Ella hade öroninflammation Efter mycket vila och filmtittande sÄ pÄgÄr nu en stilla lek hÀr.

Lucas & Ella

onsdag, mars 10, 2010

En sjuk liten katt

Jag har ocksÄ blivit sjuk. Feber och hosta. Typiskt eftersom det Àr maskerad pÄ dagis idag. Jag skulle vara utklÀdd till katt. Mamma satt hela kvÀllen igÄr och sydde en kattdrÀkt till mig. Fast egentligen sÄ blev jag inte sÄ besviken över att inte gÄ till dagis idag eftersom jag kunde vara katt hÀr hemma.
Mjau... Lucas

Ponnyridning



En liten film frÄn ponnyridningen pÄ skansen.


Lucas