mÄndag, mars 29, 2010

Den hÀr bloggen har flyttats


Den hÀr bloggen finns nu pÄ http://blogg.henriksandberg.se/.
Du omdirigeras automatiskt om 30 sekunder, eller sÄ kan du klicka hÀr.

Om du Àr feedprenumerant uppdaterar du prenumerationen till http://blogg.henriksandberg.se/feeds/posts/default.

mÄndag, mars 22, 2010

En helg borta

Helgen har spenderats borta. Jag har varit hos farmor och Bosse och Ella har varit hos mormor och morfar. För mig började helgen med att jag fick vara med Bosse pÄ hans jobb i fredags. Superkul! DÀr fick man Àta kakor och leka med lego. Sedan pÄ lördagen och söndagen var det fullt ös hos farmor med bullbak och lek. Ella hon hade fullt ös hos mormor och morfar. PÄ lördagen var hon pÄ SpÄrvÀgsmuséet och fick Äka den lilla tunnelbanan som finns dÀr.

Medan vi var utstationerade hos mormor, morfar, farmor och Bosse passade mamma och pappa pÄ att ta en lÄngweekend pÄ ett trevligt hotell pÄ annan ort. DÀr avnjöts det bland annat god mat och dryck.
Lucas

söndag, mars 14, 2010

Vi ligger i topp...

VÄra namn Àr vÀldigt populÀra och ligger i topp!
Lucas & Ella!!!

lördag, mars 13, 2010

Besök av farfar

I dag har farfar och Torunn varit hÀr och hÀlsat pÄ. Det var kul att leka med farfar. Sedan följde de med oss till Lidingö och kollade in ett galleri dÀr mamma och pappa köpte en stor oljemÄlning. Den nya stora tavlan pryder nu matsalsvÀggen.

Lucas



torsdag, mars 11, 2010

Sjukstuga


HÀr Àr det fortfarande sjukstuga. Idag var vi till kvartersakuten och trÀffade vÄr doktor. Han kollade oss bÄda i öronen. Lucas öron sÄg bra ut men Ella hade öroninflammation Efter mycket vila och filmtittande sÄ pÄgÄr nu en stilla lek hÀr.

Lucas & Ella

onsdag, mars 10, 2010

En sjuk liten katt

Jag har ocksÄ blivit sjuk. Feber och hosta. Typiskt eftersom det Àr maskerad pÄ dagis idag. Jag skulle vara utklÀdd till katt. Mamma satt hela kvÀllen igÄr och sydde en kattdrÀkt till mig. Fast egentligen sÄ blev jag inte sÄ besviken över att inte gÄ till dagis idag eftersom jag kunde vara katt hÀr hemma.
Mjau... Lucas

Ponnyridning



En liten film frÄn ponnyridningen pÄ skansen.


Lucas

tisdag, mars 09, 2010

En resa Àr bokad till vÀrmen...

SÄ hÀr kommer vÄr utsikt att vara frÄn terrassen (Bild lÄnad av isa.se)

Jag har varit hemma med mamma idag eftersom jag fortfarande Àr sjuk. Vi passade pÄ att boka en semesterresa till i höst. Det Àr ju ett tag kvar tills dess men det gÀller att passa pÄ innan alla bra resmÄl Àr uppbokade. Sedan har man ju nÄgot att lÀngta till. Men innan denna resa blir det i alla fall en resa till, till Capir som det blir varje sommar! I Är verkar det som vi kommer ha sÀllskap av vÄra dagiskompisar Oscar och David som ocksÄ har hus dÀr. Kan blir superkul och superbusigt!
Ella

mÄndag, mars 08, 2010

Sjuk

Hemma med pappa idag, hade feber imorse och Àr lite snorig.
Har inventerat mammas smyckesskrin.

lördag, mars 06, 2010

Bröllopsfix mm.

Mamma och jag har varit hemma hos mormor och morfar idag och hjÀlpt till med bröllopsinbjudningar. Morbror Jonas ska gifta sig! Jag passade mest pÄ att hitta pÄ hyss och leka med mammas gamla kasperdockor. Sedan bjöd morfar pÄ lunch i Sickla gallerian. Jag och morfar delade pÄ en pizza medan mamma och mormor Ät var sin rÀksallad. Sedan var det lite saker som skulle inhandlas till inbjudningskorten sÄ det vart lite shopping i gallerian ocksÄ. Mormor passade ocksÄ pÄ att shoppa en baddrÀkt och en Molly bok till mig. Till Lucas köpte hon en fin bilar pyjamas.

PÄ eftermiddagen var det lite pulka Äkning och mamma och pappa satt ute i solen och fikade pÄ tomten. Riktigt hÀrligt och soligt har det varit idag!

Den hÀr veckan har vi lagat mat frÄn Middagsfrid. Eftersom mamma och pappa har fÄtt idétorka vad gÀller att komma pÄ middagar sÄ tyckte de att det kunde vara roligt att pröva en matkasse. I dag var veckans första riktiga bottennapp, Green Chicken Cyrry med ris. Jag som annars Àlskar kyckling tyckte hela rÀtten smakade bajs och dessutom sÄg det ut som spya. Tummen ner. Mamma var tvungen att springa till affÀren och inhandla en ny middag och dÄ passade hon Àven pÄ att köpa min favorit efterrÀtt, marÀngsviss.
Ella
Morfar bjöd pÄ god pizza.

PĂ„ shoppingtur med mormor & morfar I Sickla Gallerian.

Molly & Hello Kitty mina favoriter!

KvÀllens middag frÄn Middagsfrid hamnade i slasken!

Smarrit efterrÀtt! Choklad Àr godis!

fredag, mars 05, 2010

Skansen fredag

Jag har varit med pappa pÄ Skansen idag. Superkul! Först besökte vi Skansen-akvariet och kollade bland annat in vÀrldens största spindlar, krokodiler och farliga ormar. Sedan gick vi runt och kollade in alla vilda djuren, rÀvar, Àlgar, ugglor och hÀstar. Det var ridturer för barn sÄ jag fick prova pÄ. Jag har ju ridit förut sÄ jag vet ju hur man gör. Sedan luchade vi pÄ Solidens restaurang innan det var dags att Äka hem till Ella som tillbringat dagen med farmor. Kolla in de fina bilderna som pappa tagit men jag kanske ska varna kÀnnsliga tittare :-)

Lucas

Jag kollar in en sköldpadda.

En farlig orm....

En söt babykrokodil.

Ormen och spindeln som jag fick klappa och hÄlla i.

Ponnyridning.

En varg.

En Àlg som vilar sig.

onsdag, mars 03, 2010

En liten snackis

Jag har börjat snacka en hel del nu. Det har jag lÀrt mig pÄ dagis! Sedan för nÄgra dagar sedan pekar jag pÄ mig sjÀlv och sÀger Ella. Idag nÀr mormor var hÀr pekade jag pÄ mormor och sa nÄgot som liknar mormor. Lucas Àr fortfarande vÀldigt svÄrt att sÀga.
Ella