lördag, mars 06, 2010

Bröllopsfix mm.

Mamma och jag har varit hemma hos mormor och morfar idag och hjÀlpt till med bröllopsinbjudningar. Morbror Jonas ska gifta sig! Jag passade mest pÄ att hitta pÄ hyss och leka med mammas gamla kasperdockor. Sedan bjöd morfar pÄ lunch i Sickla gallerian. Jag och morfar delade pÄ en pizza medan mamma och mormor Ät var sin rÀksallad. Sedan var det lite saker som skulle inhandlas till inbjudningskorten sÄ det vart lite shopping i gallerian ocksÄ. Mormor passade ocksÄ pÄ att shoppa en baddrÀkt och en Molly bok till mig. Till Lucas köpte hon en fin bilar pyjamas.

PÄ eftermiddagen var det lite pulka Äkning och mamma och pappa satt ute i solen och fikade pÄ tomten. Riktigt hÀrligt och soligt har det varit idag!

Den hÀr veckan har vi lagat mat frÄn Middagsfrid. Eftersom mamma och pappa har fÄtt idétorka vad gÀller att komma pÄ middagar sÄ tyckte de att det kunde vara roligt att pröva en matkasse. I dag var veckans första riktiga bottennapp, Green Chicken Cyrry med ris. Jag som annars Àlskar kyckling tyckte hela rÀtten smakade bajs och dessutom sÄg det ut som spya. Tummen ner. Mamma var tvungen att springa till affÀren och inhandla en ny middag och dÄ passade hon Àven pÄ att köpa min favorit efterrÀtt, marÀngsviss.
Ella
Morfar bjöd pÄ god pizza.

PĂ„ shoppingtur med mormor & morfar I Sickla Gallerian.

Molly & Hello Kitty mina favoriter!

KvÀllens middag frÄn Middagsfrid hamnade i slasken!

Smarrit efterrÀtt! Choklad Àr godis!